Spontane reacties via e-mail of whatsapp:


"Hoi Erik. Heb je toevallig laatst Damian en Olga getrouwd op 24 april in het Stadskantoor? Ze hadden een leuke, vlotte trouwambtenaar en ik dacht dit kan alleen maar Erik zijn..."

  • "Ja, dat was ik want die dag had ik de eenvoudige huwelijken op het Stadskantoor."

"Dit dachten we dus al! Hoe die trouwambtenaar het deed klonk helemaal als jou. Ze waren heel enthousiast!"
(Annemieke, vriendin van een van de getuigen, 17 mei 2024)


"Hoi Erik,

Nogmaals bedankt voor de mooie ceremonie. We zijn nog steeds aan het nagenieten.
Het was helemaal ons verhaal en je had geweldige humor die iedereen ontzettend kon waarderen. We kregen enorm veel complimenten van alle aanwezigen en dat het helemaal bij ons paste in de sfeer."
(Raisa en Boris, 6 mei 2024)


"Beste Erik, we probeerden je net te bellen. We willen je nog even persoonlijk bedanken voor de fantastische ceremonie die je hebt neergezet.
Liefs Frank en Yvette"
(Frank en Yvette, 7 januari 2024)


"Dag Erik.
Hans en ik willen je bedanken voor de ontzettend mooie ceremonie die je hebt verzorgd. Het was zo passend bij onze leeftijd en in de tijdsgeest van toen. Iedereen sprak erover hoe mooi je het deed. 
We willen je bedanken met een bloemetje die je zelf mag uitkiezen. 
Nogmaals dank en tot mijn 74ste verjaardag."
(Hans en Jacqueline, 29 september 2023)


"Hey Erik, thank you for today. It was lovely."
"Hi Erik. Again thanks for yesterday. All my friends and family commented on what a lovely service it was."
(Jonathan and Feven, 19 en 20 augustus 2023)

"Geachte heer Hendriks,
Naar aanleiding van de voltrekking van ons huwelijk willen wij u nogmaals hartelijk dankzeggen voor het fijne gesprek voorafgaand aan ons huwelijk en op welke wijze u de ceremonie heeft geleid. 
Wij willen onze waardering uitspreken -en dat hebben vele dag gasten mede beaamd- hoe u de ceremonie op een mooie, inhoudsvolle wijze met soms een humoristische twist en ontspannen manier heeft geleid.
Opvallend daarin was dat bepaalde elementen in het voorgesprek kennelijk zijn uitgediept. Bovendien getuigt het van grote professie dat het bij één voorgesprek het verhaal door u op een juiste manier heeft toegepast in de toespraak van de ceremonie.
Zeer gewaardeerd."
(Richard en Astrid, 16 augustus 2023)


"Beste Erik, 
Ik heb je niet meer gezien, maar ik wil je heel enorm bedanken voor je prachtige woorden van afgelopen donderdag, Echt, mijn complimenten!
Iedereen was er erg over te spreken. Het was een heel mooi verhaal en ik weet zeker: erg waardevol voor Martijn en Ting. Nogmaals, heel erg bedankt!"
(Maaike, zus van de bruidegom en tevens ceremoniemeester, 14 augustus 2023) 


"Hoi Erik, wij willen jou echt heeeeeel erg bedanken voor jouw mooie woorden gisteren! U heeft er echt een DROOM ceremonie van gemaakt. We hebben echt heel veel complimenten over u gehad en zelfs de vraag gekregen of wij uw contactgegevens wilden geven omdat er nog meer mensen gaan trouwen. Wij wensen u het allerbeste toe! En ook de hartelijke groeten voor uw assistente."
(Sanne en Anton, 5 augustus 2023)


"Hallo Erik,
We willen jou heel hartelijk bedanken voor je bijdrage aan ons prachtige huwelijk. Jij zette de toon voor een bijzonder hartelijke en feestelijke dag. We kregen van zoveel mensen te horen hoe prachtig het allemaal was, de ceremonie, intens, mooi, emotievol. Mensen die er zelf ook maar bij gingen huilen. 
Zo beleefden wij het ook. Toen we erna buiten op de gang stonden te wachten tot we naar de mensen en de taart toe mochten, zei ik direct dat ik dit nog wel eens wilde meemaken, en dan in slow-motion. 
De complimenten zijn dus ook terug te voeren op jouw toon en je compositie van de plechtigheid."
(Sander en Rianne, 20 juni 2023)


"Hi Erik,
We willen je nogmaals bedanken voor de huwelijksvoltrekking bij Bar Josefien. Het was echt een feestje, precies zoals we het voor ogen hadden en jouw verhaal was prachtig.
Succes en hopelijk tot een andere keer."
(Aron en Finola, 31 mei 2023)


"Hi Erik,
Thank you for the beautiful ceremony you made for us. It was magical, funny, sweet, thoughtful and we both loved your words.
You are a great ceremony MASTER and we are grateful you got to officiate our wedding. Thank you."
(Georgiana and Jochem, 16 april 2023)


"Hoi Erik,
Ontzettend bedankt voor het sturen van je speech, heel erg leuk om terug te lezen en te bewaren zodat we altijd herinnerd blijven aan de geweldige ceremonie. Want wat heb je er een feest van gemaakt, precies de sfeer zoals die goed bij ons past. We hebben er onwijs van genoten, wat een geluk dat jij aan ons toegewezen bent. 
We hebben ook van iedereen gehoord dat ze vonden dat je het zo leuk en goed hebt gedaan: “leukste ceremonie waar we ooit zijn bijgeweest”.
Dank voor de geweldige speech."
(Koen en Kim, 3 april 2023)


"Dag Erik, we hebben je in alle drukte niet meer gesproken. Maar we willen je zeggen dat we heel blij zijn met hoe je de ceremonie leidde. Subtiel, lichte toon, maar met inhoud.
Dankjewel!"
(Sigrid en Cees, 17 maart 2023)


"Beste Erik, vanuit het mooie Parijs willen we je van harte bedanken voor het leiden van onze trouwceremonie, afgelopen dinsdag. We zijn je heel dankbaar voor de ontzettend leuke, ontspannen en vrolijke manier waarop je de ceremonie vorm hebt gegeven. DANK!!"
(Tom en Hannebeth, 30 december 2022)


"Dear Erik. I hope you have been well. Sander and I are still enjoying calling each other husband and wife! It feels so grown up. I am really happy that you were able to be part of our ceremony and your words were so kind and special. Thank you for making all of the connections between us and Canada and The Netherlands. You certainly have a way with words."
(Shauna en Sander, 31 oktober 2022)


"Ha beste Erik. Woorden schieten te kort om je te bedanken voor de prachtige ceremonie op het stadhuis! Je hebt van onze liefdesgeschiedenis een prachtig, grappig en ijzersterk verhaal weten te maken, dat voor iedereen goed te volgen was! Hartelijk dank daarvoor! Je hebt onze speciale dag nóg specialer weten te maken met je vriendelijke uitstraling, je mooie woorden en je aanwezigheid! Veel liefs, Viola.
Hello Erick. We can't thank you enough for making our wedding ceremony one of the most memorable moments of our life. After the ceremony everyone told us it was one of the most beautiful weddings they have ever attended. I'd have to agree with this! It was an absolute pleasure and honor getting to meet you and have you officite our ceremony. Thanks again for making it super special! A time we will never forget! Thank you! Mike"
(Viola en Mike, 2 augustus 2022)


"Erik, wauw wat ben jij een topper! Na afloop elkaar niet meer gesproken, maar we willen je toch nog even bedanken. Een heel mooie speech en tevens een fijne begeleiding van de ceremonie. We hebben alleen maar positieve reacties ontvangen. Ook namens onze internationale gast, ze vond het heel lief dat er aan gedacht werd. Dankjewel!!"
(Lisanne en Victor, 16 juli 2022)

"Beste Erik, het was er nog niet van gekomen, maar we willen je nog heel hartelijk bedanken voor het voltrekken van ons huwelijk. Ondanks de korte aanloop heb je er een schitterende ceremonie van gemaakt. Relaxte insteek, maar zorgvuldig voorbereid en prachtige woorden. We kijken er beiden met heel veel mooie herinneringen op terug!"
(Pieter en Evelien, 26 juni 2022)


"Once more we would like to express our gratitude for the wedding ceremony last Thursday. Many guests complimented the personal touches to the overall ceremony and loved the light humorous touches!
See attached some of the pictures we received from our photographer for your personal use as memory of this day which was very special to us and ran as smoothly as can be!"
(Menna and Ronald, 12 mei 2022)


"Wat een bijzondere dag heb jij er van gemaakt. Wij willen jou onwijs bedanken voor de mooie ceremonie! Wij hebben zo genoten en onze gasten ook. Alleen maar mooie/leuke reacties krijgen wij terug over jou. Het was geweldig!"
(Cas en Latoya, 8 mei 2022)


"Het is alweer even geleden dat je ons huwelijk hebt gesloten. We kijken er nog steeds met heel veel dankbaarheid en plezier op terug. Wat heb je het prachtig gedaan!!!
Kun je misschien je toespraak met ons delen? Daar zouden we erg blij mee zijn."
(Ronald en Sytske, 2 maart 2022)


"We hebben het persoonlijk gedaan vlak na de plechtigheid maar bij deze willen we je nog heel hartelijk bedanken voor de ceremonie en toespraak zoals je deze voor ons hebt verzorgd op donderdag 26 augustus jl. Wij waren diep onder de indruk en hadden het zelf niet beter kunnen uitleggen. Wij vonden het een bijzonder mooie, humoristische én ontroerende ceremonie, hadden het beide een paar keer te kwaad.
Nogmaals heel hartelijk dank, fijn dat juist jij ons huwelijk hebt voltrokken!"
(Eric en Marjan, 12 september 2021)


"Bedankt voor je prachtige en grappige speech/optreden. Het was echt geweldig en meer dan wij op gehoopt hadden!! Ook bij de borrel heb ik veel complimenten ontvangen, dat mensen graag nog specifiek iets over jou wilden zeggen. Bedankt hiervoor dat je deel wilde nemen aan dit uiterst dierbare en bijzondere moment voor ons. Het voelde een beetje als familie. Bedankt Erik!"
(Eline en Larsson, 31 augustus 2021)


"Nogmaals enorm bedankt voor de mooie ceremonie van gisteren. Wij hebben genoten en we kregen veel positieve reacties van de gasten over het verhaal van de BABS!"
(Aafke en Klaes, 22 augustus 2021)
en
"Hoi Erik, nogmaals enorm bedankt voor jouw mooie verhaal tijdens onze bruiloft. Dit vonden we al op de dag zelf maar vinden dit nog steeds als we de video voor mijn oma terugkijken."
(Aafke en Klaes, 23 september 2021)


"Hartelijk bedankt voor de prachtige ceremonie. We hoorden ook van meerdere mensen dat u het zó mooi verwoord had en daar waren we het helemaal mee eens. We hebben een schitterende dag gehad, mede mogelijk gemaakt door u."
Christianne en Hassan (16 augustus 2021)

"Bedankt voor je leuke praatje gisteren op het huwelijk van Lex en Sjieuwke. Het was een van de leukste en meest persoonlijke praatjes die ik ooit van een BABS heb gezien. Wie weet tot ziens!"
Joey (een van de getuigen, tevens spreker tijdens de ceremonie; 22 juni 2021)


"We wilden je graag nogmaals erg bedanken voor gisteren! Het was super gedaan door jou. Bedankt voor alles."
Gülsen en Emre (13 juni 2021)  


"Heel hartelijk dank voor je prachtige woorden tijdens onze ceremonie op 6 mei 2021. We hebben gelachen en genoten!"
Stacey en Jelmer (3 juni 2021)


"We willen je nogmaals ontzettend bedanken voor de prachtige ceremonie afgelopen vrijdag in Utrecht. Het had niet beter gekund; er werd echt gelachen, maar er was ook ruimte voor de tranen. Je hebt de speeches prachtig op elkaar aan laten sluiten en er een mooi geheel van gemaakt."
Anneloes en Hinse (21-03-2021)


"Namens de familie wil ik u hartelijk bedanken voor de mooie ceremonie die georganiseerd was voor het ondertekenen van de partnerschapsovereenkomst van Charlotte en Roald. Wij hebben het persoonlijke verhaal van u zeer gewaardeerd."
De vader van Charlotte (21-01-2021)
en
"Wat een leuke ceremonie hadden wij afgelopen woensdag! Ik was best nerveus en weet niet of ik je wel bedankt heb voor de mooie omlijsting van het geheel. We zijn nog steeds een beetje 'in de ban van de ring'."
De moeder van Roald (22-01-2021)


"Ik wilde je nog bedanken voor de geweldige ceremonie die je voor ons gedaan hebt. Je hebt er voor ons een hele speciale dag van gemaakt ondanks alle restricties. Is er een mogelijkheid om jou nog een review achter te laten zodat andere mensen weten hoe blij wij waren?"
Ernesto en Krystyna (04-12-2020)


"Graag willen wij je nog heel erg bedanken voor de prachtige ceremonie op 22-10. Wat was het een super mooie en bijzondere dag, mede dankzij jouw mooie toespraak.
Dank je wel voor alles."
Stefan en Roos (09-11-2020)

"Inmiddels is het alweer op een dag na 8 weken geleden dat we getrouwd zijn. Hartelijk dank nog voor je bijdrage aan onze dag. Heel leuk dat je uitgebreid de tijd nam om met ons kennis te maken, en we hebben erg genoten van je speech over de jacht!"
Marloes en Teun (22 oktober 2020)


"We wilden je graag nog bedanken voor de persoonlijke ceremonie vrijdag. Je verhaal aan de hand van biertjes paste helemaal bij ons. Wat we van al de aanwezigen terugkregen is ook dat ze het bij ons vonden passen, persoonlijk met een lach. En dat we met een select gezelschap waren had ook wel wat intiems.
Bedankt dat je onze trouwdag, in deze rare tijden, tot een feestje hebt kunnen maken."
Dennis en Martijne (21 oktober 2020) 


"Geachte heer Hendriks,
U hebt gisteren het huwelijk tussen mijn zoon Wybren en Laura voltrokken. Ik maak u hierdoor een compliment voor de prettige en correcte wijze waarop u dat hebt gedaan. Ook van andere aanwezigen begreep ik dat er lof was voor uw werkwijze, in het bijzonder de mengeling van verschillende talen."
De vader van de bruidegom (21 september 2020)


"We willen je bij deze hartelijk danken voor de mooie speech op onze bruiloft. Wat hebben we van de dag en ook van de ceremonie genoten.
Prachtig verwoord en een perfect kloppend verhaal. Chapeau daarvoor!!!"
Teus en Lisa (25 juni 2020)


"We willen je hartelijk bedanken voor de manier waarop je onze huwelijksceremonie hebt voltrokken. Het was duidelijk dat je tot in detail naar ons verhaal en wensen hebt geluisterd. Alles was een mooi geheel en we waren er heel blij mee!
De familie in Amerika was zeer onder de indruk van hoe je hun op een persoonlijke en creatieve manier hebt laten deelnemen aan de ceremonie. Ze waren er heel dankbaar voor. It exceeded their expectations and ours!
Nogmaals bedankt voor je tijd en alle aandacht voor onze ceremonie."
Ashlee en Alfred (10 juni 2020)


"Nu we terug zijn van onze huwelijksreis willen we je heel graag nog hartelijk bedanken. Voor de ontzettende warme en persoonlijke ceremonie. De prachtige woorden in je verhaal waarin we ons zo herkenden. Onze gasten waren ook erg onder de indruk van je. Ook onze Italiaanse gast kon het ontzettend waarderen dat er vertaald werd in het Engels.
Tot slot de "uitsmijter" met het gedicht van Jules Deelder; super!"
Linda en Arno (3 maart 2020)


"Bedankt voor de mooie en leuke toespraak op ons huwelijk van 20-02-2020. Je had goed geluisterd. Wij en iedereen hebben genoten. Met veel plezier denken wij er aan terug."
Marcel en Supun (26 februari 2020)


"We willen jou nogmaals enorm bedanken voor de fantastische ceremonie. Echt onder de indruk hoe je zo een tof verhaal over ons gemaakt hebt. En ook van het publiek kwamen alleen maar positieve reacties."
Suzan en Tim (5 november 2019)


"We willen je graag van harte bedanken voor de leuke invulling van de ceremonie! Ook van andere aanwezigen hebben we veel positieve reacties gehad. De hashtag werd heel goed ontvangen.
Het was duidelijk dat je heel goed naar ons hebt geluisterd - iedereen én wijzelf herkenden ons in jouw toespraak."
Ameli en Carlo (14 oktober 2019)


"We zouden u graag nogmaals bedanken voor alle tijd en moeite die u in onze belangrijke dag heeft gestoken. Uw speech tijdens de ceremonie was persoonlijk, indrukwekkend en erg mooi verwoord. Ook de complimenten van de familie, ook zij waren erg onder de indruk van uw vertelkwaliteiten. We hadden het werkelijk niet beter kunnen treffen en zullen nooit vergeten wat u voor ons heeft gedaan."
Merhdad en Nienke (3 juli 2019)


"Our officiant Erik Hendriks was amazing. The ceremony was very special thanks to him, and many of our guests mentioned that he made a great job and were surprised that he had come with such an accurate and entertaining speech. We were delighted and would highly recommend him for anyone wanted to have a wedding ceremony! He made our special day even more special and memorable!"
Roberto and Iris (5 juni 2019) (Opmerking op het enquete-formulier)


"We willen je graag nog even bedanken voor je aanwezigheid en mooie woorden van gisteren. Het was voor ons de perfecte ceremonie. Bedankt."
Erik en Chantal (21 mei 2019)


"Gisteren zijn we teruggekomen van onze Honey Moon in Italië. We hebben een week lang kunnen nagenieten van onze prachtige dag. Met de ceremonie als belangrijkste moment. Wij en de rest van de mensen hebben erg genoten van je verhaal! Nogmaals bedankt daarvoor."
Vincent en Sella (8 mei 2019)


"Via deze weg willen Maritta en ik je nogmaals bedanken voor het begeleiden van ons geregistreerd partnerschap afgelopen donderdag. Wij kijken met veel plezier en geluk terug op de dag en dat komt voor een belangrijk deel mede dankzij jouw mooie verhaal rondom het tekenmoment. We hadden het ons niet fijner kunnen voorstellen. Heel erg bedankt."
Maritta en Tim (21 januari 2019)


"Ik wou je nog even ontzettend hartelijk bedanken voor je bijdragen in ons huwelijk. Wij vonden het erg leuk."
Wilco en Sahar (17 september 2018)


"Hartelijk dank voor de mooie huwelijksceremonie. We vinden dat we het erg met je getroffen hebben en we kregen veel complimenten van onze gasten over de ceremonie."
Louise en Francois (9 augustus 2018)

"We willen je ontzettend bedanken voor de fantastische speech tijdens onze bruiloftsceremonie. We hebben genoten."
Michel en Lucinda (25 mei 2018) en daarna...

"Twee maanden na onze bruiloft hebben wij het nog steeds over jouw speech. Wij zijn een trouwboek aan het maken als herinnering voor later. Is het mogelijk dat wij de speech opgestuurd krijgen?"
Michel en Lucinda (1 augustus 2018) 

"We willen je graag hartelijk bedanken voor jouw mooie bijdrage aan onze trouwceremonie. Mede dankzij jouw verhaal is het voor ons een onvergetelijke gebeurtenis geworden. Alles klopte en sloot mooi op elkaar aan. Toch bijzonder knap van jou hoe je dit op basis van één gesprek met ons hebt gedaan."
Phillip en Mirjam (28 april 2018)

Deel deze pagina